Mathias Teirlynck    0473 81 85 17    Login

Omschrijving

Tof & goed gelegen 3 slaapkamer appartement in Ertvelde

Dit modern energiezuinig appartement, te koop van eerste eigenaar, beschikt over 2 badkamers en 3 slaapkamers (MET ingemaakte kasten) waarvan 1 op het niveau van de leefruimte ! Er is een aangename lichtrijke leefruimte met open geïnstalleerde keuken + aansluitend het aangenaam zonneterras met uitzicht over het centrum ! Hier kan u in alle rust vertoeven ! Het appartement is gelegen in een aangename blok in een ultra rustige straat in het centrum ! Alle ruimtes zijn zeer lichtrijk en zeer logisch! Als extra zijn er 2 moderne badkamers aanwezig & 2 toiletten. Dit appartement is 100% instapklaar!

Indeling: inkom met apart toilet & vestiaire, slaapkamer 1, ruime badkamer met bad & douche, de glazen deur naar de leefruimte met open geïnstalleerde keuken, berging/ wasplaats + zonneterras met uitzicht !
1ste verdieping: 2 slaapkamers met ingemaakte kasten en 2 de badkamer!

Super prijs/kwaliteitsverhouding! Als koper hoeft u hier zich de komende jaren geen zorgen te maken ! Dit appartement kan ook gezien worden als investering met mooie huurwaarde! Er zijn ook mogelijkheden om een garage bij te huren/te kopen.

Meer info of een bezoek? Bel Mathias 0473 818 517!


U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site: [ X ]