Mathias Teirlynck    0473 81 85 17    Login

Omschrijving

Tof & goed gelegen 3 slaapkamer appartement in Ertvelde

Dit modern energiezuinig appartement, te koop van eerste eigenaar, beschikt over 2 badkamers en 3 slaapkamers (MET ingemaakte kasten) waarvan 1 op het niveau van de leefruimte ! Er is een aangename lichtrijke leefruimte met open geïnstalleerde keuken + aansluitend het aangenaam zonneterras met uitzicht over het centrum ! Hier kan u in alle rust vertoeven ! Het appartement is gelegen in een aangename blok in een ultra rustige straat in het centrum ! Alle ruimtes zijn zeer lichtrijk en zeer logisch! Als extra zijn er 2 moderne badkamers aanwezig & 2 toiletten. Dit appartement is 100% instapklaar!

Indeling: inkom met apart toilet & vestiaire, slaapkamer 1, ruime badkamer met bad & douche, de glazen deur naar de leefruimte met open geïnstalleerde keuken, berging/ wasplaats + zonneterras met uitzicht !
1ste verdieping: 2 slaapkamers met ingemaakte kasten en 2 de badkamer!

Super prijs/kwaliteitsverhouding! Als koper hoeft u hier zich de komende jaren geen zorgen te maken ! Dit appartement kan ook gezien worden als investering met mooie huurwaarde! Er zijn ook mogelijkheden om een garage bij te huren.

Meer info of een bezoek? Bel Mathias 0473 818 517!


U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site: [ X ]