Mathias Teirlynck    0473 81 85 17    Login

Omschrijving

Fantastisch UNIEK dakappartement te Gent !

In deze verzorgde & kleinschalige residentie (BJ 2014) van 7 entiteiten bieden wij deze penthouse aan die werkelijk zeer uniek is ! Dit vooral door de prachtige lichtrijke ruimtes zowel binnen als buiten en de ongelofelijke EPC score van 16 kWh/m2/jaar, en neen dit is geen typfout ! Deze score wordt bekomen door de lucht-water warmtepomp in samenwerking met vloerverwarming, de 18 zonnepanelen, HR-glas met screens en uiteraard de totale isolatie. Bovendien is er nog het aangename ventilatiesysteem C. Bijzonder is ook dat de lift rechtstreeks toegang biedt in het appartement zelf en de terrassen naadloos aansluiten aan de leefruimte !

Dit pand werd ingericht met kwalitatieve materialen zoals de prachtige geïnstalleerde open keuken en de meer dan volwaardige badkamer. Bovendien zijn er 2 toiletten waaronder 1 apart toilet.
De slaapkamers zijn ruim en de master beschikt over een directe dressing.
Dit alles op een zeer aantrekkelijke ligging aan de rand van Gent met eenvoudige connectie naar de invalswegen en met als pluspunt de prachtige uitzichten en de rust van het nabije water !
Dit pand is te koop onder registratierechten 3% of 12% ! In de vraagprijs zit er een carport (eventueel afsluitbaar) en gebruik van de gemeenschappelijke fietsenberging.

ABSOLUTE AANRADER ! Meer info of een bezoek? Bel Mathias 0473 818 517 !


U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site: [ X ]