Mathias Teirlynck    0473 81 85 17    Login

Omschrijving

Stevige bungalow op een prachtig perceel van 925 m² te SLEIDINGE !

Deze toffe bungalow op een prachtig groen perceel van 925 m² is mits enkele kleine ingrepen een echt parel! De woning in het landelijke Sleidinge beschikt over 170 m² bewoonbare oppervlakte met volwaardige ruimtes. De 3 slaapkamers, de lichtrijke leefruimte en de prachtige zuidoost gerichte tuin met extra garage spreken voor zich ! Daarnaast is er de mogelijkheid om de verdieping met BETONNEN gewelven (uniek) uit te bouwen tot extra slaapkamers/ruimtes ! Alles werd doorheen de jaren prima onderhouden waardoor u zelfs direct de woning kunt betrekken ! Indien u dakisolatie & CV plaatst zal het EPC attest al een pak dalen !
Troeven:
- Open bebouwing op een schaarse goed georiënteerde grond !
- 3 slaapkamers !
- Tal van mogelijkheden op de verdieping !
- Inpandige garage en EXTRA aparte garage
- PRACHTIGE groene tuin
- Mooie ruime oprit
Indeling: gelijkvloers: inkom met apart toilet, inpandige garage met trap naar de verdieping, leefruimte met gashaard, nette keuken met bijkeuken en de koele berging, nachthal als doorgang naar de badkamer en de 3 slaapkamers.

Deze woning is ideaal voor wie ruim en landelijk wil wonen op het gelijkvloers of de extra ruimte zoekt op de verdieping !
Deze oppervlaktes (binnen en buiten) worden schaars !
Meer info of een bezoek? Bel Mathias: 0473 818 517U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site: [ X ]