Mathias Teirlynck    0473 81 85 17    Login

Omschrijving

Alleenstaande bungalow op 728m² in gegeerde straat te Ertvelde !

Deze PERFECT ONDERHOUDEN bungalow ligt op een aangename en strategische locatie op mooi & volwaardig perceel van 728 vierkante meter !
Het pand werd reeds gedeeltelijk technisch opgefrist door het plaatsen van nieuwe ramen (2013), het isoleren van de nog verder in te richten zolder (zowel het dak als de vloer) en het plaatsen van een recente aardgas ketel (Viessman - 2017). Verder is het eenvoudig licht op te frissen door de goede gezonde structuur & de aanwezigheid van BETONNEN GEWELVEN ! Er zijn veel mogelijkheden op vlak van indeling (bv. open keuken) en uitbreiding gezien de leefruimte achteraan grenst aan de zonnige tuin ! De centrale locatie + bereikbaarheid, de volwaardigheid en de optie tot directe bewoning door het jarenlange onderhoud zowel binnen als buiten zijn fantastische troeven waarover deze bungalow beschikt !
Andere troeven:
- ZUID-WEST gerichte tuin met connectie vanuit leefruimte en keuken !
- Mits aanpassing van 1 radiator zit de EPC score op een C label !
- Ruime inpandige garage + volledig aangelegde tuin & oprit !
- PERFECT ONDERHOUDEN !

Indeling: inkomhal, leefruimte met eet- en zithoek, keuken, nachthal, apart toilet, badkamer, 3 volwaardige slaapkamers, inpandige garage en de zolderverdieping met mogelijkheden door de betonnen gewelven ! Buiten is er de oprit & de zeer mooi onderhouden groene tuin !

Meer info of een bezoek? Bel Mathias 0473 818 517 !


U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site: [ X ]