Mathias Teirlynck    0473 81 85 17    Login

Omschrijving

Woonhuis met handelsruimte in hartje Ertvelde !

Dit woonhuis met ruime mogelijkheden ligt op een SUPER strategische ligging in de hoofdstraat (Lindenlaan) van Ertvelde. De bel - étage heeft tevens de mogelijkheid om een commerciële activiteit uit te oefenen. Vroeger was het gelijkvloers een winkel dus dit kan terug omgezet worden, momenteel is er een ruime inpandige garage + extra bergingen. De combinatie privé - werk kan hier dus perfect alsook enkel privé of enkel het uitbaten van de handelszaak uiteraard. Dit alles op een ideale ligging uiteraard !
Het dak werd recent aangepakt + er werd dakisolatie geplaatst. Op de eerste verdieping is er een enorm lichtrijke leefruimte met een volwaardige recente keuken. Er is een terras aan de keuken aanwezig en een tof tuintje achteraan. Op de bovenverdieping zijn er 3 volwaardige slaapkamers en de badkamer. Alles werd doorheen de jaren heel goed onderhouden!

Indeling: inkomhal, inpandige garage met optie voor handelspand (voormalige winkelruimte met polyvalente ruimtes), stookplaats en de tuin.
1ste verdieping: Mooie dubbele leefruimte met klein terras vooraan, nette keuken met ruim terras en het apart toilet.
2de verdieping: 3 slaapkamers, badkamer met toilet.

Als investering is dit ook ideaal ! De waarde blijft hier uiteraard gegarandeerd.
Samen de mogelijkheden bekijken of meer info? Bel Mathias 0473 818 517!


U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site: [ X ]