Mathias Teirlynck    0473 81 85 17    Login

Omschrijving

Zeer recent 2 slaapkamerappartement met 2 terrassen te Evergem!

VERKOOP ONDER REGISTRATIERECHTEN 6% OF 10% (investering)! LIFT AANWEZIG !
Dit recent (2016) nieuwbouwappartement gelegen in het bruisende centrum van Evergem heeft heel wat te bieden. Alle ruimtes zijn zeer lichtrijk maar ook zeer logisch ! In totaal zijn er 2 leuke volwaardige slaapkamers (waarvan 1 met ingemaakte kasten) en een moderne badkamer met inloopdouche.

De echte eyecatcher van het appartement is de kwalitatieve volledig geinstalleerde open keuken ! De volwaardige ramen en ruimtes creëren een gezellige sfeer en een open gevoel + licht ! Uiteraard voldoet alles aan de laatste energiezuinige normen !

Als extra is er een ruime ondergrondse staanplaats (te bespreken) en zijn er 2 zonnige privatieve terrassen met uitzicht !

Indeling: ruime inkomhal, slaapkamer 1 met ingemaakte kasten, badkamer met inloopdouche, apart toilet, lichtrijke leefruimte uit 2 delen met kwalitatieve open keuken+ eiland , zonneterras 1, slaapkamer 2 + zonneterras 2.
+ de ruime staanplaats (optie) & praktische fietsenberging!

Als koper hoeft u hier zich de komende jaren geen zorgen te maken ! Dit appartement kan ook gezien worden als investering!
Meer info of een bezoek? Bel Mathias 0473 818 517!


U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site: [ X ]