Mathias Teirlynck    0473 81 85 17    Login

Omschrijving

Instapklaar woonhuis met 3 slaapkamers & tuin !

ENKEL MAILEN NAAR CHADIA@GROEPDEMEYER.BE VOOR EEN BEZOEK !
Deze recente (2020) nieuwbouwwoning ligt op een goede locatie te Bentille met winkels & openbaar vervoer nabij. De woning heeft een zeer centrale liggen tussen de centra's Eeklo, Lembeke & Kaprijke, een ideale uitvalbasis ! Er is een zeer aangename leefruimte met open keuken incl. alle toestellen en een ruime praktische berging/wasplaats. Het is gezellig vertoeven in de leefruimte die uitzicht heeft op de achterliggende ZUIDgerichte tuin. De tuin werd voorzien van een zonneterras en kunstgras ! Op de bovenverdieping zijn er 3 volwaardige slaapkamers, waarvan 1 met dressing, en een moderne badkamer met bad & douche ! Er zijn tevens 2 toiletten aanwezig. Met een E-peil van 55 voldoet de woning aan de energienormen van vandaag ! Vooraan heeft u 2 privatieve staanplaatsen voor wagens.

Indeling: Inkomhal met vestiaireruimte & apart toilet, leefruimte met zit- en eetruimte, open keuken incl.toestellen, berging/wasplaats en de ZUIDgerichte tuin met zonneterras en de 2 privatieve staanplaatsen.
1ste verdieping: 3 slaapkamers, apart toilet en badkamer met dubbele lavabo, bad & douche.

Deze woning is 100% instapklaar !
Meer info of een bezoek? mail naar chadia@groepdemeyer.be


U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site: [ X ]