Mathias Teirlynck    0473 81 85 17    Login

Omschrijving

Bel-étage met 3 slaapkamers en tuin te ERTVELDE !

VOOR EEN BEZOEK: MAIL NAAR CHADIA@GROEPDEMEYER.BE ! TELEFONISCH WORDEN ER GEEN AFSPRAKEN INGEPLAND !
Wenst U een gezellig woonhuis die meer dan instapklaar is? Een woning die U een ideale bewoonbare oppervlakte geeft gecombineerd met een leuke tuin en inpandige garage met ingemaakte kasten? Een woning met 3 slaapkamers vlakbij het gezellige Ertvelde en aan een rustige groene omgeving (Hoge Wal)? Zoek dan niet verder !

Deze lichtrijke bel-étage met smaakvolle inrichting, die PERFECT werd onderhouden, ligt in een ultra rustige doodlopende woonwijk waarbij u van op elke verdieping kunt genieten van het prachtig uitzicht ! Er is een vernieuwde keuken incl. toestellen en met een EPC label B is dit pand ZEER energiezuinig ! De leuke tuin MET privacy, de aangename leefveranda, de inpandige garage met ZEER VEEL kasten en ruime oprit zijn hier echte pluspunten !
Dit pand is absoluut een bezoek waard !

Indeling:
Gelijkvloers: inpandige garage met ingemaakte kasten, wasplaats met toilet, leefveranda met aansluitend de zonnige tuin met terras en prachtig uitzicht achteraan !
1ste verdieping: apart toilet en de lichtrijke leefruimte met open geïnstalleerde keuken.
2de verdieping: nachthal, 3 slaapkamers, berging en de badkamer met dubbele lavabo en bad/douche combinatie.

Meer info of een bezoek? MAIL naar chadia@groepdemeyer.be !


U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site: [ X ]