Mathias Teirlynck    0473 81 85 17    Login

Omschrijving

Tof woonhuis met tuin te Boekhoute !

Dit tof woonhuis ligt op een aangename locatie in een doodlopende woonwijk te Boekhoute, hier is geen doorgaand verkeer ! Deze halfopen bebouwing werd doorheen de jaren tot in de puntjes onderhouden en heeft een groene zonnige tuin met veel privacy & rust ! Met een ruime leefruimte, open keuken, inpandige garage en 2 volwaardige slaapkamers komt u geen ruimte te kort. De 3de kamer boven werd volledig ingericht als dressingruimte ! Door de totale isolatie, CV-ketel op aardgas (recent vernieuwd) & dubbel glas is er een schitterende EPC score van 165 kWh/m2/jaar !

Indeling: inkomhal met apart toilet, leefruimte met eet- en zithoek, open geïnstalleerde keuken, inpandige garage met berging/wasplaats en de zonnige tuin met zonneterras en tuinberging.
1ste verdieping: 2 volwaardige slaapkamers, dressing (ingemaakte kasten), apart toilet, badkamer met bad & douche en de opbergzolder.

Dit woonhuis is meer dan instapklaar !
Meer info of een bezoek? Bel Chadia 0470 032 876 !


U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site: [ X ]