Mathias Teirlynck    0473 81 85 17    Login

Omschrijving

Multifunctionele kantoorruimte te centrum SLEIDINGE!

OPTIE TOT GEMEUBELD VERHUREN KAN !
Deze kantoorruimte die gebruikt kan worden voor verschillende doeleinden heeft een uitstekende commerciële ligging in het centrum van Sleidinge met voldoende parkeermogelijkheden rondom. Met een oppervlakte van 128m² heeft u de mogelijkheid om het pand in te richten naar uw wensen. Momenteel zijn er 6 LICHTRIJKE bureauruimtes, allen afgesloten met glazen wanden en een gemeenschappelijke keuken met eetplaats + toilet. Alle ruimtes hebben alle voorzieningen (internet), LED verlichtingen en zijn afgewerkt met mooie kwalitatieve materialen! Met het natuurlijk daglicht en akoestische geïsoleerde ruimtes is het er aangenaam vertoeven. Met een A LABEL voldoet het handelspand aan de energienormen (HR gascondensatieketel & volledig geïsoleerd).

Indeling: inkom met wachtzaal, 6 individuele bureauruimtes/multifunctionele ruimtes, keuken met eetplaats en ingemaakte kasten, apart toilet en de berging.

Dit handelspand is 100% instapklaar en onmiddellijk beschikbaar!
Meer info of een bezoek? Bel Chadia 0470 032 876!


U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site: [ X ]