Mathias Teirlynck    0473 81 85 17    Login

Omschrijving

Gelijkvloers appartement met zonnige tuin & dubbele garage te Sint-Laureins !

Dit zeer mooi afgewerkt GELIJKVLOERS appartement met 1 slaapkamer, tuin van 105 m² EN aansluitende dubbele garage ligt in de hoofdstraat in het landelijke dorp van Sint-Laureins ! Het geheel straalt gezelligheid uit, de ruimtes zijn zeker en vast volwaardig en u heeft veel privacy ! Er is een mooie open keuken incl.toestellen aanwezig en een tijdloze badkamer met bad/douche combinatie. Daarnaast is er de volwaardige slaapkamer & heeft het appartement een E-PEIL van 92 !

Als troef is er dus de ZUIDgerichte tuin van 105 m² met prachtig zonneterras & de aansluitende ruime garage wat hier het karakter heeft van een echte benedenwoning! U heeft ook direct toegang tot de garage vanuit de eigen tuin (poortje) en hoeft eigenlijk geen gemeenschappelijke delen te passeren.

Indeling: inkomhal met apart toilet & vestiaire, gezellige leefruimte met eet & zitplaats + uitzicht, open geïnstalleerde keuken incl. kwalitatieve toestellen, berging/wasplaats, nachthal, badkamer met een bad/douche combinatie, de slaapkamer en de ZUIDgerichte tuin met zonneterras & de dubbele garage (12x 3)!

Lage gemeenschappelijke kosten! (40 euro incl. huurprijs van 740 euro!)
Meer info of een bezoek? Bel Chadia 0470 032 876!U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site: [ X ]