Mathias Teirlynck    0473 81 85 17    Login

Omschrijving

Prachtig instapklaar gelijkvloers appartement te Lievegem !

Dit tweeslaapkamer appartement werd zeer grondig gerenoveerd en is op vandaag meer dan instapklaar ! Het pand is bijzonder rustig gelegen vlakbij winkels, scholen en invalswegen en beschikt bovendien over een groene privatieve tuin zowel aan de voor- als achterkant ! Bij de renovatie werd er niets aan het toeval overgelaten en werd er steeds gebruik gemaakt van kwalitatieve & mooie materialen ! Alle ruimtes zijn volwaardig en werden tijdloos opgeschilderd en alle ramen beschikken over op maat gemaakte gordijnen. Het grote voordeel aan dit pand is dat dit deel uitmaakt van een kleinschalige blok, bestaande uit 2 appartementen, waardoor rust en lage gemeenschappelijke kosten gegarandeerd zijn ! 100% INSTAPKLAAR !!

Indeling: Inkomhal met apart toilet, lichtrijke leefruimte, geïnstalleerde keuken met bijhorende berging, achterhal met opbergmogelijkheden/wasplaats, 2 ruime slaapkamers, badkamer met inloopdouche en de privatieve tuin !

TOPaanbieding dat niet veel te huur komt !
Meer info of een bezoek? Bel Chadia 0470 032 876 !U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site: [ X ]