Mathias Teirlynck    0473 81 85 17    Login

Omschrijving

Prachtig gelijkvloers 2 slaapkamerappartement van 119m² te ERTVELDE !

ENERGIEZUINIG GELIJKVLOERS APPARTEMENT MET INPANDIGE GARAGE - EPC 170 kWh/m²/jaar !
Dit comfortabel en zeer ruim 2 slaapkamerappartement ligt in centrum ERTVELDE met alle winkels op wandel- en fietsafstand ! Alle ruimtes zijn zeer logisch en met een totale bewoonbare oppervlakte van 119m² komt u geen ruimte te kort. De allergrootste troef van het appartement is de garage die zich in het pand zelf bevindt, dit is uniek & uiterst gemakkelijk ! Daarnaast werd er bij de opbouw gekozen voor duurzame materialen & werd gedacht aan energiezuinigheid (hoogrendementsglas, CV-ketel op aardgas en isolatie waar nodig). Dit garandeert u een laag verbruik ! Verder zijn er 2 volwaardige slaapkamers, een ruime lichtrijke leefruimte met moderne keuken en meer dan voldoende opbergruimte.

Indeling: Inkom, ruime leefruimte met zit- en eetplaats, open keuken met berging, 2 slaapkamers, badkamer met bad & douche, apart toilet en toegang tot de aansluitende garage + extra berging.

De gemeenschappelijke kosten bedragen 35 euro per maand + 10 euro voor afstand van verhaal. Wees er snel bij !
Meer info of een bezoek? Bel Chadia 0470 032 876 !


U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site: [ X ]