Mathias Teirlynck    0473 81 85 17    Login

Omschrijving

Leuk 2 slaapkamerappartement met staanplaats te ERTVELDE / RIEME !

Dit gezellig & volwaardig 2 slaapkamerappartement, gelegen in een stijlvolle residentie, werd opgebouwd met smaakvolle kwalitatieve materialen en de zeer ruime & handige ondergrondse staanplaats is hier een grote meerwaarde! Het pand is gelegen op de bovenste verdieping (lift aanwezig!) wat ervoor zorgt dat u een prachtig uitzicht heeft! Er is een super goede EPC score & E peil (79) die mede het laag verbruik verklaart van de huidige bewoners!

Indeling: inkom met apart toilet, badkamer met bad/douche + bergkast, 2 ruime slaapkamers, de lichtrijke leefruimte met balkonterras (met prachtig groen zicht) en de aparte geïnstalleerde keuken ! De ruime staanplaats beneden is vlot bereikbaar met de lift en u kan hier zelfs nog kasten plaatsen indien gewenst.

De goed beheerde blok springt direct in het oog ! Hij is mooi onderhouden, heeft rustige bewoners en er is een aparte inkom zowel links als rechts! De gemeenschappelijke kosten bedragen 90 euro.
Meer info of een bezoek? Bel Chadia 0470 032 876!U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site: [ X ]