Mathias Teirlynck    0473 81 85 17

Omschrijving

Gerenoveerd woonhuis op toplocatie in Zelzate!

Deze ideale instapklare starterswoning werd recent (2015) gerenoveerd! Het dak, de ramen (deels dubbele beglazing en rolluiken) + totale isolatie en de recente hoogrendementsketel zijn enkele voorbeelden van de vernieuwingen. Daarnaast werd er ook een moderne hedendaagse keuken en badkamer geplaatst! Ook de elektriciteit is conform!

Dit leuk woonhuis heeft ook een ruime tuin met zonneterras + een bijgebouw die mogelijkheden biedt! U kan dit nog verder inrichten als leefruimte of u kan dit gebruiken als hobbyruimte/opbergruimte!

Indeling: ruime dubbele leefruimte, berging, geïnstalleerde moderne keuken, berging/wasplaats, badkamer, lichtrijke veranda en de ruime zonnige tuin.
1ste verdieping: 2 slaapkamers (ook centrale verwarming aanwezig)

Dit alles is gelegen in een rustige straat maar toch vlakbij het centrum van Zelzate (de Grote Markt) en de belangrijkste invalswegen, een vlotte verbinding is gegarandeerd!
Kan ook gezien worden als investering met een goed rendement !

Bent u opzoek naar dit type woning? Bel Mathias 0473 818 517!


U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site: [ X ]