Mathias Teirlynck    0473 81 85 17

Omschrijving

Enorm gezellige en instapklare woning op een TOPlocatie in Waarschoot !

Dit schitterend en knus woonhuis is niet alleen heerlijk ingericht en enorm lichtrijk, het is ook instapklaar en heeft al een grondige renovatie enkele jaren geleden achter de rug. Het pand voldoet aan alle hedendaagse normen en dit kan u ook duidelijk zien aan de goede EPC score ! Qua ligging kan het bijna niet beter, zeer ZEER rustig en ZEER open in de woonwijk vlakbij het centrum van Waarschoot (Lievegem) en de belangrijke invalsweg N9.
De ruimtes zijn echt volwaardig en afgewerkt met smaakvolle materialen ! De slaapkamers bieden een logische indeling en hebben goede afmetingen. De leefruimte, de bureau en de keuken zijn echte blikvangers en dit dient u vooral zelf te ontdekken.
Er is een aangelegde tuin (architect) rondom met veel facetten en de dubbele garage is ook een echt pluspunt !
Keuring Elektriciteit conform, isolatie, HR ketel, dubbel glas, beton gewelven,
Indeling: Zalige inkom met veel karakter, toffe bureauruimte, lichtrijke leefruimte met open geïnstalleerde keuken, kelder, berging, wasplaats/doucheruimte/stookplaats, apart toilet. Boven zijn er de 3 mooie slaapkamers en de badkamer met bad. Zolderruimte is eventuele stockage.

De huidige bewoners van deze warme ECHTE thuis popelen al om de nieuwe koper(s) te ontmoeten !
Foto's zeggen echt meer dan woorden !

Meer info of een bezoek? Bel Mathias 0473 818 517 !


U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site: [ X ]