Mathias Teirlynck    0473 81 85 17

Omschrijving

Ruime energiezuinige bungalow in het gezellige OOSTEEKLO !

Deze verrassend ruime en zeer stevige woning ligt in de straat vlak achter het toffe centrum van Oosteeklo. De perfect aangesloten veranda is hier een echte blikvanger en meerwaarde zodat dit huis over 2 verschillende leefruimtes beschikt. Alle ruimtes zijn heel logisch en bieden voldoende plaats en er zijn bovendien nog mogelijkheden op de reeds afgewerkte zolder.
De woning werd de afgelopen jaren volledig aangepakt op het vlak van energie; zo is er een hoogrendementsketel op aardgas, totale dakisolatie, dubbel en HR glas + rolluiken en spouwisolatie ! Dit geeft een EPC score van 241 kWh/m2/jaar (score zonder zonnepanelen en spouwisolatie) ! wat enorm goed is en u een goed beeld geeft van een potentieel verbruik. Verder Is er een leuke tuin met zonneterras en een aparte ruime garage die uitkomt in de zijstraat.

Indeling: Inkom, leefruimte in L vorm met directe toegang naar de volledige en ruim geïnstalleerde keuken (incl. AEG toestellen), nachthal met vervolgens 2 ruime slaapkamers en de vernieuwde badkamer met bad en douche, een berging, apart toilet, de ruime wasplaats achteraan met achterinkom en trap naar de ingerichte zolder waar er momenteel al een extra slaapkamer ingericht is (3de). De veranda sluit mooi aan de hal en leefruimte vooraan aan en is zeer ruim, zeer lichtrijk en het is de ruimte die de bewoners het meest gebruiken op vandaag !
Er zijn recent zonnepanelen geplaatst die uw verbruik nog meer drukken !
Locatie en ruimtes zijn super hier !

Meer info of een bezoek? Bel Mathias 0473 818 517 !


U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site: [ X ]