Mathias Teirlynck    0473 81 85 17

Omschrijving

Nieuwbouwwoning met LOODS te WIPPELGEM

DIT IS UNIEK ! ! !
BEWOONBAAR 224 m² 5 slaapkamers + LOODS 125 m² grondoppervlakte
Dit zeer interessant pand combineert wonen + werk/hobby absoluut perfect !
Deze nieuwbouwwoning met idem nieuwbouwloods is enorm goed gelegen vlakbij de invalswegen en het centrum van WIPPELGEM. De woning is nooit bewoond geweest en is meer dan instapklaar + het werd zelfs volledig opgeschilderd !
Het pand beschikt over 5 ruime slaapkamers en een inpandige garage !
Alles werd aangelegd buiten + binnenin werden de ruimtes volledig opgeschilderd & de lichtarmaturen werden zelfs nog voorzien ! Met een E peil van 47 werden alle energiezuinige voorzieningen geplaatst zoals zonnepanelen, verluchtingssysteem, HR ketel, HR glas.... De keuken en badkamer zijn tijdloos en zeer kwalitatief ! Zo is er zelfs een inloopdouche en zijn alle toestellen in de keuken van AEG.
De loods zelf heeft een nokhoogte van 8 meter en heeft een grondoppervlakte van 125 m², volledig nieuwbouw met bureauruimte en toilet. Alle voorzieningen zijn trouwens ook apart wat het zeer interessant maakt !
Indeling: inkom met apart toilet, ruime leefruimte met open geïnstalleerde keuken, inpandige garage met elektrische poort en wasplaats, op de verdieping zijn er 3 ruime slaapkamers, berging en een ruime badkamer en op de 2 de verdieping (vaste trap) zijn er 2 slaapkamers ! Alle terrassen, opritten en tuin : AFGEWERKT !

Dit is echt meer dan ideaal voor een zelfstandige of hobbyist !

U voelt zich aangesproken tot deze eigendom?
Contacteer Mathias vandaag nog voor een bezoek ter plaatse 0473 818 517


U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site: [ X ]