Mathias Teirlynck    0473 81 85 17

Omschrijving

Prachtig ruim woonhuis op een absolute droomlocatie in Ertvelde !

Gelegen op het eind van de wijk in alle rust aan de HOGE WAL & het recreatiecentrum. Ultra geïsoleerd ! Mist het plaatsen van CV op aardgas scoort deze woning een EPC van 156 kWh/m2/jaar !
Deze woonhuizen komen amper te koop dus een buitenkans is dit zeker.
Het pand is te koop van eerste eigenaar en werd steeds tot in de puntjes onderhouden. Het beschikt over bijzonder veel ruimte waaronder 2 slaapkamers op het gelijkvloers en 2 slaapkamers op de verdieping met zelfs nog extra mogelijkheden. U hoeft dus geen uitbereiding te doen en alles is instapklaar. Er is een ideale combinatie van binnen -en buitenruimte ! Recent werd de badkamer nog zeer kwalitatief en smaakvol gerenoveerd.
De groene leuke tuin biedt zeer veel privacy en rust ! Het aangenaam terras is tevens voorzien van een zonneluifel. De straat en wijk zijn enorm aangenaam ! Dit zal duidelijk worden bij een bezoek.

Indeling: inkom met apart toilet, ruime gezellige leefruimte met doorkijkhaard, volwaardige keuken (open keuken mogelijk), berging, 2 ruime slaapkamers (1 bureau momenteel), prachtige badkamer met inloopdouche en toilet en de inpandige garage/berging !
Op de verdieping zijn er momenteel 2 zeer ruime slaapkamers en een tussenruimte met mogelijkheden, de zolder zelf is stockage.

Absolute aanrader en een heel mooi pakket !

Meer info of een bezoek? Bel Mathias 0473 818 517 !


U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site: [ X ]