Mathias Teirlynck    0473 81 85 17

Omschrijving

Praktische halfopen bebouwing met 3 slaapkamers te Rieme/ERTVELDE !

Deze ideale gezinswoning gelegen op een zonnig perceel te Rieme, biedt heel wat praktische ruimtes. De stevige woning met verder in te richten zolder is constructief in orde + er zijn betonnen gewelven aanwezig en het dak werd alreeds voorzien van isolatie! De woning beschikt daarnaast over deels dubbele beglazing en deels rolluiken ! Op de benedenverdieping is er een charmante lichtrijke leefruimte die verbonden staat met de recente geinstalleerde keuken met voldoende kastruimtes. Naast de keuken is er nog een wasplaats/berging en kelder !

Op de bovenverdieping zijn er 2 volwaardige slaapkamers en 1 gewone kamer en er is uiteraard nog de perfect in te richten zolder ! Dit is een echte meerwaarde die in vele woningen niet te vinden is! Daarnaast is er ook nog een badkamer met bad/douche en toilet! In de tuin is er een tuinhuis en zonneterras aanwezig en een ruime aparte garage. De ligging is daarnaast zeer goed, vlakbij het centrum van Ertvelde & Rieme en aan de invalswegen!

Indeling: inkomhal met apart toilet, dubbele leefruimte, recente geïnstalleerde keuken, berging/wasplaats, kelder, tuin met tuinhuis en aparte garage.
Op de verdieping: 2 ruime slaapkamers, 1 gewone slaapkamer, badkamer met bad/douche + toilet en de in te richten zolderverdieping (betonnen gewelven)

Deze gezinswoning is een ideale combinatie van ruimte, rust en een goede ligging!
Leuke prijs/kwaliteitsverhouding!

Meer info of een bezoek? Bel Mathias 0473 818 517!


U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site: [ X ]