Mathias Teirlynck    0473 81 85 17

Omschrijving

Praktische instapklare rijwoning gelegen in een rustige straat te Rieme!

Deze stevige woning gelegen in een rustige zijstraat biedt heel wat logische ruimtes! Constructief staat de rijwoning in orde! Het dak en de muren werden recent voorzien van isolatie en er is reeds dubbele beglazing aanwezig! De enige aanpassing dat u nog EVENTUEEL dient te doen is de woning voorzien van centrale verwarming, op die manier voldoet het aan de energienormen! Vandaag is deze woning 100% instapklaar !

Op de benedenverdieping is er een dubbele lichtrijke leefruimte aanwezig met aansluitend een gezellige leefveranda die uitzicht geeft op de zonnige tuin. In de tuin is er een tuinhuis & een aparte garage met rechtstreekse doorgang naar de straat. De doorgang achteraan is de grote troef omdat die ervoor zorgt dat de tuin en garage eenvoudig te bereiken is.
Daarnaast beschikt het pand over 2 slaapkamers waarvan 1 ruime en er is de mogelijkheid om de zolder nog verder in te richten omdat deze een vaste trap heeft.

Indeling: inkomhal, geïnstalleerde keuken, dubbele leefruimte met aansluitend de leefveranda, apart toilet, berging (fietsen) en kelder.
1ste verdieping: 2 slaapkamers, bureauruimte, badkamer met douche en via de vaste trap de in te richten zolder !

Bent u ook gecharmeerd door deze ideale gezinswoning? Bel Mathias 0473 818 517!


U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site: [ X ]