Mathias Teirlynck    0473 81 85 17

Omschrijving

Gezellig & ruim woonhuis in een zeer aangename wijk te Ertvelde !

Deze zeer praktische en gezellige woning werd gebouw in 1997 en kreeg een uitbouw in de vorm van een prachtige leefveranda in 2006. De ruimtes zijn zeer volwaardig en als extra troef is er het vroegere kapsalon vooraan die dienst kan doen als bureau of multifunctionele ruimte. De oriëntatie van het perceel is hier ook ideaal en mede door de vele grote aanwezige ramen is er veel lichtinval. Over het algemeen is de woning absoluut instapklaar en beschikt het over een uitstekende EPC score van 180 kWh/M2/jaar. Ook werd er een hoogrendementsketel geplaatst en werd vorig jaar de badkamer volledig vernieuwd !
De ligging zelf is zeker ideaal door de rust en de nabijheid van de hoge wal (sporthal, zwembad, atletiekpiste).

Indeling: Inkom met apart toilet, vroegere kapsalon/ multifunctionele ruimte, leefruimte uit verschillende delen met prachtige veranda met gashaard en uitzicht, toffe keuken, achterhal en ontbijthoek + de garage die nu dienst doet als berging. Boven zijn er de 3 slaapkamers, wasplaats en de volledig vernieuwde badkamer met bad, douche en toilet. De geïsoleerde zolder zelf is zeker ook nog bruikbaar als ruimte.
De zonnige tuin met carport die in de zomer dienst doet als terras met winterkeuken is hier ook echt super en heeft ook de privacy die u als koper wenst in een woonwijk ! Vooraan is er een dubbele oprit en de woning ligt in het begin van een doodlopende straat .

Meer info of een bezoek? Bel Mathias 0473 818 517 !


U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site: [ X ]