Mathias Teirlynck    0473 81 85 17

Omschrijving

Super onderhouden woonhuis op een mooi perceel van 847 vierkante meter te ERTVELDE

Deze woning had maar 1 eigenaar en werd doorheen de jaren zowel binnen als buiten piekfijn onderhouden. Dit kan je op vandaag nog duidelijk zien. Dit geeft ook een zeer goede basis voor een renovatie of zelfs opfrissing. De ruimtes zijn goed en zeer lichtrijk. Het prachtige ruime perceel ligt rustig en heerlijk in het centrum van Ertvelde ! Er zijn rolluiken aanwezig, betonnen gewelven en over het algemeen zijn er geen echte constructieve opmerkingen. Er is deels dubbel glas aanwezig en ook positief; een centrale verwarming met gaswandketel. Dit is een mooie combinatie van ruime zonnige tuin, mooi volume binnenin en een absolute topligging !

Indeling: inkom met traphal, zitruimte vooraan, eetplaats, keuken, kelder, achterhal/berging/wasplaats, badkamer met toilet en douche. Op de verdieping zijn er 2 ruime slaapkamers +1 kleine slaapkamer plus extra berging (badkamer kan hier eventueel).
De aparte garage is ook een pluspunt en uiteraard is de super onderhouden tuin troef nummer 1 !

Aanrader !

Meer info of een bezoek? Bel Mathias 0473 818 517 !


U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site: [ X ]