Mathias Teirlynck    0473 81 85 17

Omschrijving

Enorm ruime nieuwbouwwoning met bijgebouw (praktijk) CENTRUM ERTVELDE

PRAKTIJKRUIMTE MOGELIJK ACHTERAAN HET PERCEEL ! KANGOEROEWONING !!
Slaapkamers beneden, aparte leefruimtes mogelijk in aparte gebouwen op hetzelfde perceel. HARTJE ERTVELDE !
Deze zeer mooi en luxueus afgewerkte nieuwbouwwoning met extra multifunctionele ruimte (kangoeroewoning) achteraan geeft enorm veel logische ruimtes wat veel comfort met zich meebrengt.
Er werd gekozen voor duurzame materialen en de afwerking is zeer hoog .Uiteraard is alles enorm voorzien op energiezuinigheid.

Indeling: Inkom met apart toilet, ruime wasplaats met berging, aparte doucheruimte, bureau of slaapkamer 1, open geïnstalleerde keuken enorme leefruimte en zitruimte met aansluitend terras en uitzicht op de tuin.
Op de verdieping zijn er 2 zeer ruime slaapkamers + ruime dressing (4de slaapkamer eventueel) , apart toilet en een uitzonderlijk ruime badkamer met inloopdouche en apart bad !
Het apart gebouw achteraan het perceel is ideaal als PRAKTIJK of aparte leefwoning want alles is hier voorzien en apart (HR ketel, leidingen)
2 opritten mogelijk !
E PEIL 45 !
Dit alles in het hartje van het gezellige ERTVELDE ! Alles is op wandelafstand en de dorpse sfeer is hier echt te voelen !

Wenst u een bezoek of meer info bel MATHIAS 0473 818 517 !


U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site: [ X ]