Mathias Teirlynck    0473 81 85 17

Omschrijving

Zeer degelijk woonhuis op een ruim rustig perceel te Bassevelde !

Deze zeer stevige en goed gebouwde woning ligt rustig vlakbij het centrum van Bassevelde. Doordat de wasplaats aangebouwd is heeft deze woning het karakter van een open bebouwing. De rustige ruime tuin met bijgebouwen en de aparte garage is uiteraard de troef van deze eigendom ! Binnenin de woning zijn alle ruimtes lichtrijk en logisch. Zo zijn er 4 slaapkamers (1 zolder) en een dubbele leefruimte met allesbrander ! Er is een zeer goede CV ketel aanwezig en spouwisolatie + dubbel glas & rolluiken voorzien. We kunnen dus hier al spreken van een instapklare woning.

Indeling: Inkom, dubbele lichtrijke leefruimte met allesbrander, kwalitatieve keuken met toestellen, berging onder trap, ruime wasplaats/stookplaats, badkamer en apart toilet. Boven zijn er 2 ruime slaapkamers, 1 kleine slaapkamer en de ruime zolderruimte (4de slaapkamer).
De aparte ruime garage + berging en de 2de ''garage'' achteraan + ruime tuin (extra tuin achteraan) zijn echte troeven alsook het uitzicht over de velden.

Meer info of een bezoek? Bel Mathias 0473 818 517 !


U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site: [ X ]