Mathias Teirlynck    0473 81 85 17

Omschrijving

Prachtige eigendom op 5632m² te Assenede

TOPKOOP !!!!
Dit woonhuis met bijgebouw werd gebouwd in 1985 en is tot op vandaag piekfijn onderhouden door de eerste eigenaar ! Het mooie en unieke perceel van 5632 vierkante meter heeft mooie verhoudingen en heeft een open ligging. Tevens is het centrum van Assenede, Bassevelde op een boogscheut alsook de invalswegen op 1km ! Technisch staat de woning perfect, zo werd er zelfs recent nog een zonneboiler geplaatst en werd het dak nog extra bij geïsoleerd ! De zolder biedt nog mogelijkheden maar het gelijkvloers zelf beschikt al over enorm mooie ruimtes en een extra studio/ leefruimte waar er nu een aparte bureau van zou kunnen gemaakt worden. De schitterende tuin zelf staat perfect onderhouden alsook de opritten !

Indeling: Inkom met apart toilet, slaapkamer 1, lichtrijke leefruimte + houthaard met uitzicht en deels open kwalitatieve keuken, wasplaats/stookruimte, koele berging, slaapkamer 2, zeer nette badkamer, slaapkamer 3/ leefruimte 2, inpandige garage met sectionaalpoort en de toegang naar de enorm ruime zolder die u uiteraard volledig kan afwerken !
Het extra bijgebouw is ingedeeld in verschillende bergingen en dit biedt ook nog mogelijkheden !

Ruimte binnen en buiten, open ligging en een instapklaar maniakaal onderhouden woning ! Dit is een totaalplaatje !
Deze oppervlaktes zijn vandaag praktisch onbetaalbaar geworden !

Haast u voor het te laat is ! Dit is meer dan een bezoek waard !

Meer info of een bezoek ? Bel Mathias 0473 818 517


U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site: [ X ]