Mathias Teirlynck    0473 81 85 17

Omschrijving

Tof ruim woonhuis met schitterend uitzicht !

BUITENKANS: OPNIEUW TE KOOP WEGENS WEIGERING KREDIET 1STE KOPERS !
Dit gezellige en verrassend pand heeft een bewoonbare oppervlakte van 230 !! vierkante meter, 5 slaapkamers, 2 woonkamers en een inpandige garage + extra garage in de tuin. Er loopt een kleine privé weg achteraan zodat u makkelijk aan de tuin & garage kunt. De woning zelf werd jaren geleden gerenoveerd en staat constructief in goede staat. Onlangs werd en nog dakisolatie geplaatst, de elektriciteit vernieuwd en werd er nog een zeer ruime veranda bijgezet van waaruit u een zalig zicht heeft. Vanuit de tuin is ook de kerk van het aangename Assenede te zien. Zo is ook het centrum vlakbij en zijn de invalswegen op 5min rijden.
De CV stookolieketel (2002) is nog perfect werkend en er is een houtcassette in de grote leefruimte.

Indeling: Inkom, leefruimte 1, keuken met toestellen, wasplaats, toilet, ruime kelder, 2de zeer ruime leefruimte met uitzicht en houtcassette, inpandige garage en de zeer ruime veranda. Op de verdieping 1 zijn er 4 slaapkamers met uitzicht ! + de badkamer met dubbel meubel, douche, bad en toilet. Op de 2de verdieping met vaste trap is er de 5de slaapkamer !
De tuin + het zonneterras zijn aangenaam en er zijn mogelijkheden voor extra garages achteraan het perceel. Deze zijn dan toegankelijk door de privéweg.

Meer info of een bezoek? Bel Mathias 0473 818 517 !


U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site: [ X ]