Mathias Teirlynck    0473 81 85 17

Omschrijving

Unieke nieuwbouw met ruim bijgebouw op een perceel van 11.500m² te ASSENEDE

Prachtige zichten en absolute rust ! Een ruime tijdloze nieuwbouw van 2015 ! Een multifunctioneel bijgebouw/stal en een prachtig perceel ! Dit is werkelijk een buitenkans ! Deze eigendommen komen zelden te koop gezien de magnifieke ligging.
De woning zelf werd in 2015 opgetrokken en heeft momenteel 2 aparte woonentiteiten (1 nummer), kangoeroeprincipe.
Zo zijn er op het gelijkvloers 2 slaapkamers alsook op de verdieping 2 slaapkamers. En op elke verdieping een mooie keuken + badkamer. Alles werd uiteraard volgens de laatste nieuwe normen gedaan en tevens op een energiezuinige manier.

Het bijgebouw is momenteel ingedeeld in verschillende ruimtes waaronder een winkel en enkele stallen. Zowel beneden als boven zijn er tal van mogelijkheden ! Denk maar aan verzamelaars, B&B,.... Zeker omdat de constructie nog in prachtige staat is ! Hier kan u dus privé wonen of een zaak runnen.

Indeling woonhuis: gelijkvloers: Inkom vooraan, toilet, 2 slaapkamers, badkamer met inloopdouche en sauna, ruime berging met de zonneboiler, keukenruimte die doorloopt in de mooie lichtrijke leefruimte ! Op de verdieping is de 2de wooneenheid met 2 slaapkamers met ingemaakte kasten, mooie badkamer met douche en whirlpool, berging en de super gezellige keuken + leefruimte + een overdekt terras met met schitterende zichten ! Airco en houthaard aanwezig ! De zolder is bergruimte !

Het perceel heeft vele toffe plaatsen maar vooral altijd uitzicht en RUST ! Het centrum is letterlijk 5 min !!! Deze combinatie is moeilijk te vinden ! Foto's spreken voor zich...

Meer info of een uniek bezoek aan deze eigendom? Bel Mathias 0473 818 517 !


U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site: [ X ]