Mathias Teirlynck    0473 81 85 17

Omschrijving

Prachtig 2 slaapkamerappartement met ruime tuin en dubbele parkeerplaats !

Dit fantastisch mooi afgewerkt 2 slaapkamerappartement (2012) ligt in een zeer mooie residentie en heeft als absolute troef de schitterende zuidgericht tuin met uitzicht en privacy. Dit soort appartementen komen weinig voor dus dit is een buitenkans.
Zowel binnen als buiten werd alles zeer goed onderhouden & smaakvol ingericht. De materialen zijn zeer kwalitatief wat u bij een bezoek onmiddellijk zal merken. Vooral de enorm ruime & lichtrijke leefruimte(s) springen in het oog ! Verder zijn er 2 ruime slaapkamers met ingemaakte kasten, een mooie badkamer met ligbad en handige douche en uiteraard de open handige keuken met ziteiland + veel opbergmogelijkheden. De dubbele staanplaats beneden biedt plaats voor 2 wagens en de parkeerkelder zelf is ook zeer ruim.

Indeling: inkom met apart toilet, badkamer (bad en douche), 2 mooie logische slaapkamers, de eetplaats & zitplaats die mooi verbonden zijn door de ruime keuken met eiland, een aparte wasplaats/berging en uiteraard het zonneterras met uitzicht + de unieke tuin achter en aan de zijkant die u het gevoel geeft van een woning.

De stijlvolle in het oog springende blok zelf is echt prachtig onderhouden, heeft rustige bewoners en er is een aparte inkom zowel links als rechts !
Er is een super goede EPC score & E peil (76) die mede het laag verbruik verklaart van de huidige bewoners (eigenaars).

Dit appartement moet u gewoon zien, werkelijk een pareltje ! Dit merkt u al aan de foto's...

Meer info of een bezoek? Bel Mathias 0473 818 517 !


U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site: [ X ]