Mathias Teirlynck    0473 81 85 17

Omschrijving

Enorm energiezuinige Bel-étage in hartje ERTVELDE!

EPC SCORE VAN 130 kWh/m2/jaar !
Wenst U een meer dan instapklaar huis? Een woning die U een ideale bewoonbare oppervlakte geeft, gecombineerd met een leuke tuin en inpandige garage + oprit ? Een woning in het gezellige Ertvelde en aan een groene omgeving (Hoge Wal)? Zoek dan niet verder!
Deze bel-étage werd op punt gezet en is zeer energetisch, wat steeds belangrijker wordt ! Zo zijn er zonnepanelen aanwezig met certificaten + zonneboiler, hoogrendementsketel op aardgas, totale isolatie incl. spouwisolatie en elektrische rolluiken! Er is ook een waterontharder geplaatst ! Dit alles leidt tot een EPC van 130 kWh/m2/jaar wat vandaag een ZEER GOED EPC is! Dat zorgt ervoor dat u als koper lage maandelijkse kosten heeft (57 euro !!) In 2012 werden tevens ook de afvoeren & leidingen vervangen. U hoeft zich dus de komende jaren absoluut geen zorgen te maken omtrent extra investeringen in energiezuinigheid !

Daarnaast beschikt deze bel-étage over een smaakvolle mooie keuken & badkamer + een lichtrijke leefruimte & leefveranda met zicht op de aangelegde tuin.

Indeling: inkomhal, zeer ruime garage met elektrische poort, wasplaats/stookruimte/bijkeuken en de gezellige leefveranda !
1ste verdieping : lichtrijke leefruimte, moderne geïnstalleerde keuken met toestellen en apart toilet.
2de verdieping: 2 volwaardige slaapkamers en 1 kleinere slaapkamer + de smaakvolle badkamer met ruime douche!

De zonnige tuin met leefveranda (met zonnewering) + de aangelegde oprit zijn hier echte pluspunten !

Dit alles op een absolute toplocatie ! Meer info of een bezoek? Bel Mathias 0473 818 517 !


U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site: [ X ]