Mathias Teirlynck    0473 81 85 17

Omschrijving

Mooi 2 slaapkamer gelijkvloersappartement in Hartje EVERGEM !

Bouwjaar 2013 ! Verkoop onder registratierechten ! Lift aanwezig in het gebouw !
Dit gelijkvloersappartement maakt deel uit van een mooi gebouw VILLA DEL ARTE gelegen in hartje Evergem in een groene omgeving en vlakbij de invalswegen ! Het centrum is om de hoek ! In dit appartement zijn alle ruimtes enorm logisch met als uitschieter de zeer ruime leefruimte van waaruit u toegang hebt op een dubbel terras met groen zicht ! De huidige bewoner heeft het pand perfect onderhouden en alles staat als nieuw. Er is een ruime badkamer met inloopdouche en logische duurzame keuken ! Verder is er een grote en kleinere slaapkamer (momenteel bureau). De berging is inbegrepen in deze prijs, staanplaats kan aangekocht worden !
Uiteraard is alles enorm energiezuinig en hoogrendement (aardgasketel, volledige isolatie, hoogrendementsglas,....). Vandaar de goede EPC score. De maandelijkse kosten zijn laag en het appartement is momenteel verhuurd voor 859 euro per maand !

Indeling: inkom met apart gezellig toilet, slaapkamer 1, slaapkamer 2, berging/wasplaats, mooie badkamer met inloopdouche, enorme leefruimte met eet -en zithoek , geïnstalleerde keuken en de 2 ruime terrassen.

Super prijs/kwaliteit !

Meer info of een bezoek bel Mathias 0473 818 517 !


U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site: [ X ]