Mathias Teirlynck    0473 81 85 17

Omschrijving

Charmant instapklaar tweeslaapkamer appartement in centrum Ertvelde!

Dit recent tweeslaapkamer appartement gelegen in hartje Ertvelde is volledig instapklaar en voldoet aan de normen van vandaag! Het lichtrijke appartement werd voorzien van dubbele beglazing, centrale verwarming en totale isolatie! Er is een tijdloze moderne open keuken aanwezig in de gezellige lichtrijke leefruimte. Daarnaast zijn er 2 slaapkamers en een ruime badkamer. De inkomhal vooraan is voorzien van een apart toilet en een handige berging. De allergrootste troef van het appartement is het zonnige terras en uiteraard de ligging ! Dit garandeert zeker en vast een waardebehoud! De blok is voorzien van een lift en er zijn lage gemeenschappelijke kosten! Doorheen de jaren werd alles tevens goed onderhouden!

Indeling: Ruime inkomhal, apart toilet, berging, leefruimte met open geïnstalleerde keuken, slaapkamer 1, slaapkamer 2, badkamer en gezellig terras met afdak. Parkeren kan steeds gratis rondom het gebouw. Ondergrondse staanplaats kan eventueel bij gehuurd worden.

Ideale prijs/kwaliteitsverhouding en het perfecte appartement als investering! De ligging is ideaal, HARTJE Ertvelde met alle winkels dichtbij.

Meer info of een bezoek? Bel Mathias 0473 818 517!


U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site: [ X ]