Mathias Teirlynck    0473 81 85 17

Omschrijving

Schitterende unieke eigendom in HARTJE Sleidinge

Deze vroegere burgemeester woning met binnentuin en garage heeft enorme historie en een unieke indeling is een echte parel in het bruisende centrum van Sleidinge. De prachtige ruimtes en de materialen creëren een sfeer die ongekend is en die in een nieuwbouwwoningen onmogelijk kunnen aanwezig zijn. Het enorme voordeel is ook dat het pand op vandaag perfect bewoonbaar is EN TE GEBRUIKEN IS ALS KANTOOR/ANDERE ZELFSTANDIGE ACTIVITEITEN !
Er is een geldige elektriciteitskeuring uitgevoerd die nog 25 jaar geldig is ! Er is tevens een perfect werkende centrale verwarming en de badkamers (3) en keuken zijn absoluut bruikbaar ! Achteraan het pand is er een ruime garage via de doorgang aan de zijkant.
Verder zal u bij een bezoek versteld staan van de lichtinval, de afwerking en de goede staat !

Indeling: Inkom met apart toilet en vestiaire, voorplaats, eetplaats + zitruimte met schitterende schouw (portret), keukenruimte met uitzicht over de tuin, stookplaats, wasplaats, doucheruimte, droge wijnkelder en de toegang naar de centrale hal.
Via de prachtige trap komen we in de bureauruimtes/zitruimtes met mooie lichtinval en alles werd verbonden met de volgende (slaap)kamers. Hier hebben we bv een slaapkamer van 30 vierkante meter met voorkamer en aparte badkamer (groen) + toilet. Verder is er op de verdieping nog een slaapkamer vooraan met uitzicht op het Sanderushuis + aparte badkamer (blauw). Via een vaste trap is er nog de 2de verdieping met 2/3 extra slaapkamers !

Dit moet u zelf gezien hebben om alles mooi in te kunnen schatten !
We verzekeren u dat dit prijs/kwaliteit super is ! Een investering die zeer schaars zal worden !
Plannen zijn aanwezig !

Benieuwd ? Bel Mathias Teirlynck 0473 818 517 !


U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site: [ X ]